Planera. Schemalägga. Publicera. Strukturera.

FeedKit låter dig schemalägga och planera samtliga inlägg som ska gå ut till de olika sociala kanalerna. Planera veckan, schemalägg och ha möjligheten att när som helst flytta om och redigera.

Välj kanal

FeedKit förenklar kommunikationen i digitala kanaler genom att tillåta en samlad publicering till flera kanaler samtidigt. Ett budskap kan på en gång spridas till både sociala medier så som Facebook och Twitter samt till hemsidan och nyhetsbrev. Vid varje publicering väljer du till vilka kanaler informationen ska skickas. FeedKit har även möjlighet att publicera till LinkedIn som stärker ert varumärke inom employer branding.

 

Planera och schemalägga

Inför kampanjer eller events kan man behöva planera sin marknadsföring i god tid. FeedKit gör det möjligt att schemalägga ett obegränsat antal inlägg för publicering för att få en snabb överblick över sin kommande sociala kommunikation. Planera all kommunikation och schemalägg era inlägg, sedan sköter FeedKit resten.

 

Skapa innehåll

För att få en bra blandning av budskap och inlägg kan man vara flera stycken på företaget som skapar innehåll. Spara inlägg som utkast och arbeta vidare med dem vid ett senare tillfälle.

Repost

Ett inlägg med stor genomslagskraft ska inte behöva skrivas om flera gånger. Du kan alltid gå tillbaka och schemalägga om inlägg som publicerats tidigare och då även få möjligheten att redigera inlägget på nytt.

 

Integrera

FeedKit kan i de flesta fall även integreras mot befintlig hemsida och andra system så som nyhetsbrev, intranät eller CRM-system. Integrationen innebär att FeedKit t.ex. kan användas för att på ett enkelt sätt publicera samma innehåll i både sociala medier, på hemsidan och i nyhetsbrev. För att se om de verktyg ni använder går att integrera med FeedKit, kontakta oss gärna.

 

Vill du veta mer?

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha en gratis demo av FeedKit?