Bevaka. Lyssna. Interagera. Kommunicera.

För att lyssna på vad folk pratar om i sociala medier och på webben är bevakning en viktig del i marknadsföringen. Ni är snabbt på plats för att kommentera eller besvara positiv såsom negativ kritik. Sätt upp sökord eller söksträngar för de olika sociala kanalerna och få in sökträffarna direkt i FeedKit där ni kan hantera dem på olika sätt som att till exempel följa användare, gilla, kommentera och retweeta.


Diskutera och kommunicera

För att stärka sitt varumärke är det viktigt att vara delaktig och aktiv i diskussioner. FeedKit har både flödet från Twitter och Instagram integrerat så att man hela tiden kan följa diskussionerna från de som man själv följer. Dela med er av er kunskap och tipsa om saker som gör att målgruppen får en bra relation till ert varumärke.

Givetvis pratas det om företag och varumärken även utanför de sociala kanalerna. För att söka av övriga webben finns det en separat sökning som får med sökträffar från till exempel bloggar, nyhetssidor och forum. Genom att få en direktlänk kan man enkelt klicka sig vidare och kommunicera eller läsa på plats. Samla allt på ett ställe och jobba i ett verktyg. FeedKit.

 
All feeds one kit

Integrera till intranät

Effektivisera. Samla. Optimera. Integrera.FeedKit kan i de flesta fall även integreras mot befintlig hemsida eller intranät. Dela intressanta inlägg från till exempel Twitter - kanske har ni fått beröm eller deltagit i en intressant diskussion, så att kollegor kan ta del av detta på intranätet. För att se om de verktyg ni använder går att integrera, kontakta oss gärna.

 

Vill du veta mer?

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha en gratis demo av FeedKit?