För en dialog med era följare

Hantering av sociala medier är idag en mycket väsentlig del i företags onlinemarknadsföring och varumärken bör alltid vara tillgängliga för att kommunicera med sina konsumenter.

Var närvarande i era sociala kanaler och både starta och delta i diskussioner. Alla omnämnanden, nya kommentarer eller inlägg kommer alltid att hämtas in i FeedKit för att hanteras, det gör att ni aldrig missar en chans till att vara närvarande och finnas till hands för era följare och kunder. Vare sig det gäller frågor, feedback, kritik eller beröm.

Följare eller kund

Se direkt när någon skriver en fråga eller kommentar i någon av era sociala kanaler.

Du

Ni besvarar frågan eller för en dialog med kunden med snabb återkoppling.

Följare eller kund

Ni lämnar en nöjd kund som på ett snabbt och trevligt sätt fått svar på sin fråga.

 

Gilla, retweeta, favorisera

Gilla bra inlägg, retweeta en intressant sökträff där någon berömt er eller favoritmarkera en intressant nyhet. Skapa en dialog med både följare och icke följare, hitta rätt målgrupp, stärk varumärket, bygg er publik och var närvarande - allt för att bygga värdefulla relationer med de personer som följer er i era sociala kanaler.

 

Tilldela poster

Ibland kan det komma in kommentarer eller frågor från Twitter eller Facebook som kundsupport ska hantera. Då kan den person som ser inlägget tilldela det till rätt användare som kommer att se att det finns ett ohanterat inlägg att besvara.

Integrera

FeedKit kan i de flesta fall även integreras mot befintlig hemsida och andra system som nyhetsbrev, intranät eller CRM-system. Publicera alla svar, retweets och dialoger så att övrig personal snabbt och enkelt kan se hur företaget kommunicerar i de olika sociala kanalerna. För att se om de verktyg ni använder går att integrera med FeedKit, kontakta oss gärna.

 

Vill du veta mer?

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha en gratis demo av FeedKit?