Alla kanaler - ett flöde

Hantering av sociala medier är idag en mycket väsentlig del i företags marknadsföring och varumärken bör alltid vara tillgängliga för att kommunicera med sina konsumenter. Men kanalerna är många och det är ofta både krångligt och tidskrävande att administrera och utvärdera allt. FeedKit är en molnbaserad tjänst som låter dig bevaka, hantera och publicera både inlägg, meddelanden, kommentarer och mentions i ett samlat flöde.

Med FeedKit kan du på ett smidigt sätt ha en överblick över alla era sociala marknadsföringskanaler på ett och samma ställe. Samla ert flöde från era sociala kanaler och kommunicera med era följare utan att missa en ny kommentar eller ett meddelande.

 
All feeds one kit

Spara tid genom att effektivisera och planera din tid och ha full kontroll över allt ni gör.

Bevaka ditt företag, varumärke samt vad konkurrenterna gör i sociala medier och på webben.

Publicera och analysera inläggen för att hitta den bästa digitala strategin.

 

Få en överblick vem på företaget som gör vad i de olika sociala kanalerna.

Bygg upp ert varumärke tillsammans genom att kommunicera med era följare och målgrupp.

Få feedback på era sociala marknadsaktiviteter och utvärdera och mät alla kampanjer.

 
All feeds one kit

Överblicka era marknadsaktiviteter

Idag är målgrupperna spridda över flertalet olika sociala tjänster och därför är det viktigt att dels finnas närvarande på rätt ställe, men också att effektivisera sitt arbete och framför allt kunna mäta sina marknadsaktiviteter och därmed optimera sin ROI. Med FeedKit har du alltid statistik nära till hands för att du snabbt ska kunna utvärdera olika aktiviteter.

Integrera

FeedKit kan i de flesta fall även integreras mot befintlig hemsida och andra system så som nyhetsbrev, intranät eller CRM-system. En integrationen innebär att FeedKit kan användas för att på ett enkelt sätt publicera samma innehåll i flera olika kanaler, till exempel i sociala kanaler, på hemsidan och i nyhetsbrev. Koppla även ihop FeedKit med de system ni använder för kundsupport. För att se om de verktyg ni använder går att integrera, kontakta oss gärna.

 

Vill du veta mer?

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha en gratis demo av FeedKit?